Andijk Verhuur is niet alleen het adres voor het leukste dagje uit, maar ook voor vakanties bent u bij Andijk Verhuur aan het goede adres. Wist u dat u bij Andijk Verhuur ook een accommodatie kunt huren voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk? Speciaal voor u zet Andijk Verhuur een aantal milieuvriendelijke labels voor accommodaties in Frankrijk op een rijtje.

La Clef Verte

La Clef Verte is een label dat in het bezit is van de eigenaren van milieuvriendelijke accommodaties. In Nederland is dit label ook wel bekend onder de naam ‘The Green Key’.

Gîtes de Panda

Gîtes de Panda zijn accommodaties die een label dragen van het WWF. De logies zijn erkend door Gîtes de France en gelegen in de regionale en nationale natuurparken. Ze garanderen een verblijf in een fantastische omgeving en in een accommodatie met traditionele architectuur (denk aan een oude boerderij, een schaapskooi etc.). In de buurt van elke gîte kunt u de rijkdom van de flora en fauna en het uitzonderlijke landschap ontdekken.

Gîtes de France

Gîte de France is het grootste Europese netwerk van accommodaties bij de bewoner. Het biedt een echt alternatief voor het traditionele vakantieaanbod. U verblijft bij de bewoners en daarom is een Gîte de France lekker informeel en heel persoonlijk. De organisatie beschikt over meer dan 55.000 verschillende adressen voor verschillende doelgroepen, verspreid door heel Frankrijk.

Bienvenue à la Ferme

Bienvenue à la Ferme is een keten waarbij boeren zijn aangesloten die accommodaties aanbieden. Zij nodigen u uit om uw vakantie eens anders dan anders te beleven en betrekken u bij de activiteiten die zij dagelijks hebben.

Accueil paysan

Accueil paysan (Ontvangst bij de Boer) is een organisatie die is opgezet door boeren die naast hun bedrijf ook een sociale en educatieve functie willen vervullen. Behoud van de plattelandscultuur en de natuurlijke omgeving staan hoog in het vaandel. Deze boeren bieden naast overnachtingen ook activiteiten aan zoals paardrijden, huifkartochten en excursies voor schoolkinderen

Veiligheid

Bij een vakantie in een oude boerderij of in een schaapskooi heeft u misschien uw twijfels bij de veiligheid. Hier is in veruit de meeste gevallen in voorzien. De meeste accommodaties ademen weliswaar de typisch Franse charme, maar zijn wel voorzien van moderne zaken als een brandblusser en een rookmelder. Zo bent u echt verzekerd van een onbezorgde vakantie en hoeft u zich niet druk te maken om uw veiligheid.

Meer informatie

Voor meer informatie over een milieuvriendelijke vakantie in een romantische omgeving bij een Franse boer mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Bon vacances!