Huur een vakantiehuis bij Andijk Verhuur in Midden-Limburg!

In Midden-Limburg is het goed toeven. Met eeuwenoude plaatjes binnen fietsafstand komt u tijd tekort om alles te ontdekken. Een vakantiehuis in Bungalowpark Lekker Limburg is ideaal om uw ontdekkingstocht te beginnen. In deze omgeving kunt u uitstekend wandelen, fietsen en vissen. En in de wintermaanden bent u binnen no- time op een van de sfeervolle (Duitse) kerstmarkten. Redenen genoeg om een vakantiehuis te huren bij Andijk Verhuur!

Fietsen en wandelen vanuit een vakantiehuis in Limburg

Bungalowpark Lekker Limburg ligt omringd door de schitterende natuurgebieden De Groote Peel, de Weerter- en Budeler Bergen en De Maasplassen. Net over de grens in België vindt u nog de natuurgebieden ‘Vijvers de Luysen’ en ‘de Smeetshof’. Kortom, aan natuur geen gebrek!

Vakantiehuis bij Nationaal Park de Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het gebied is 1.500 hectare groot en bestaat uit water en moeras, open vlakte, heide en bossen. De Weerter- en Budelerbergen bestaan uit een aaneengesloten bosgebied met een centraal gelegen heide- en stuifzandterrein. De stuifduinen bepalen het uitzicht en zorgen voor een aantrekkelijk en golvend landschap.

Vakantiehuis bij de Maasplassen

De Maasplassen zijn maar liefst 3.000 hectare groot. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen, maar ook wie rust zoekt kan hier ongestoord genieten van het water en de natuur. In dit waterrijke gebied kunt u ook uitstekend vissen.

Vakantiehuis in Midden-Limburg

Het witte stadje Thorn herbergt een schat aan cultuurhistorie. Al wandelend langs de prachtige Stiftskerk en de talrijke waardevolle panden in de kern van Thorn, waant u zich in de Middeleeuwen. In het Museum ‘Het Land van Thorn’ komt u alles te weten over de geschiedenis van dit unieke plaatsje.

Roermond

Een belangrijke plaats voor Midden-Limburg is Roermond. Deze stad is verrassend waterrijk, kent een kunstrijk cultuurhart, is een paradijs voor winkelliefhebbers en bovendien grenzeloos natuurrijk! Roermond vormt het centrum van de Maasplassen, een van de grootste aaneengesloten watersportgebieden in Nederland. Maak unieke boottochten, geniet van de diverse watersportmogelijkheden en bezoek de romantische haventjes in Midden-Limburg. Ook kunt u in dit waterrijke gebied uitstekend vissen.

Onze vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Andijk Verhuur zijn ruim, comfortabel en uitstekend uitgerust met allerhande veiligheidsvoorzieningen (waaronder een koolmonoxidemelder in alle kamers, twee brandblussers op iedere verdieping en topkwaliteit sloten). Zo bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie waarin u heerlijk tot rust komt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Reserveer dan nu een woning bij Andijk Verhuur en neem contact met ons op!